Aftalestyring med Mtool


Fandens osse……..

Undskyld vi bander, men vi prøver bare at gengive følelsen af når man glemmer at opsige en kontrakt eller et abonnement i tide. Det kan fx være leasingaftalen på kopimaskinen, licensen til det gamle og udfasede CMS-system, serviceaftalen på kaffemaskinen i kantinen eller noget helt tiende. Fælles for dem alle er, at de er ærgerlige udgifter som alle virksomheder ønsker at undgå. Penge, som på bundlinjen kan løbe betragteligt op og helt sikkert kan bruges på noget bedre i virksomheden!

Kontrakter, aftaler og abonnementer cirkulerer ofte i forskellige afdelinger og på mange organisatoriske niveauer og hvem i virksomheden har egentligt ansvaret og det forkromede overblik?

Mtool er værktøjet, der hjælper dig ved at samle alle virksomhedens kontrakter og derefter give dig fuld overblik og indsigt i dine samlede kontraktforpligtelser – og du bliver sikkert overrasket over hvor mange der egentligt er.

Med Mtool får du alle kontrakterne ud af arkivskabe, ringbind, papirbunker på skriveborde, lokale harddiske og andre uhensigtsmæssige steder – og hvem ved – måske dukker der glemte og forsvundne kontrakter op!

Undgå den ”fandens” følelse!

Ved at få kontrakterne ud i lyset og lagt ind i Mtool kommer du til at være på forkant med alle dine aftaler. Du slipper for ubehagelige overraskelser og den ”fandens” følelse af, at have smidt penge ud af vinduet.

Du får fuldstændigt overblik over kontraktsum, løbetider og opsigelsesfrister på de enkelte kontrakter og alarmfunktioner fortæller dig hvilke aftaler, der ligger til fornyelse, opsigelse eller genforhandling i morgen, om en uge eller næste måned – kort sagt: du bestemmer selv hvor langt et varsel du ønsker!

På hver enkelt kontrakt har du mulighed for at påføre supplerende informationer såsom kostcenter, projekt, hvem i organisationen, der tegnede den enkelte kontrakt samt at linke direkte til aftalen.

Mtool giver dig et stærkt og værdifuldt værktøj til rapportering, fremskrivning af tendenser, budgetplanlægning og meget mere, så du kan træffe velkvalificerede beslutninger.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square