Mtool styrker sammenarbejdet mellem økonomidirektøren og resten af organisationen.


Hvad koster aftalerne? Hvem er den ansvarlige? Hvem har ansvaret for indkøb? Hvilke typer aftaler har vi? Hvilke teknologier bruger vi? Hvilke leverandører handler vi med?

Sidste år bragte Mtool en blog om samarbejdet mellem de respektive afdelinger, it, økonomi, lager og administration. Med udgangspunkt i en undersøgelse fra Robert Half synliggjorde vi, at 51 procent af økonomidirektørerne samarbejder mere med virksomhedens it-chef end for tre år siden.

Et vigtigt element til denne positive trend er, ifølge Tim Hird, administrerende direktør for Robert Half Ressourcer, den teknologiske udvikling. Tim Hird fortæller, at den teknologiske udvikling i høj grad har resulteret i en øget automatisering og forståelse for dataanalyser. Disse dataanalyser hjælper fagfolk og ledere i organisationens forskellige afdelinger og ender med at fungere som strategiske samarbejdspartnere.

Mtool lærer også af markedet.

I Mtool har vi også været i tænkeboks med ovenstående inspiration i mente og med det formål, at øge gennemsigtigheden i vores kunders organisation. Større synlighed mht. aftaler, budgetter, tal og målsætninger der understøtter en bedre indsigt og forståelse på tværs af organisationen.

Resultatet af denne øvelse er en stærk forbedret visualisering af Mtool data i nye dashboards leveret via Microsoft Power BI.

Få overblikket med Mtools nye Power BI integration

Enkelt og nemt er nøgleordene i Mtools visuelle opdatering som Power BI funktionen netop skaber, formet i et dynamisk Dashboard. Et dynamisk dashboard som du med et klik kan ændre opsætningen på og derved skabe et nyt overblik i en anden vinkel.

Hvornår udløber aftalerne og hvem har ansvaret for dem?

Du klikker blot på grafen eller vælger i Scroll down menuen, hvad du ønsker dashboardet skal vise dig. Her er blot nogle eksempler på hvad dashboardet, med Power BI, kan visualisere på få sekunder:

· Synliggøre alle aftaler i ét dashboard

· Synliggøre alle omkostninger på de enkelte leverandører i ét dashboard

· Få samlet overblik på aftaleværdi med fordeling på producenter, teknologier mm.

· Se udvikling i aftaleværdi over tid.

· Se hvad bruges pengene på, og bruges de rigtigt?

Klik her for at se en dynamisk demo af Power BI dashboard.

Kunne du tænke dig at se dashboardet på dine egne aftaler?

Så prøv Mtool i 14 dage GRATIS.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square