Toolpack til Microsoft Dynamics NAV & AX


Bruger du Microsoft Dynamics NAV eller AX som økonomisystem?

Er du ligesom os glad for at arbejde med Excel? Oplever du nye og øget krav til budget og rapportering? Er livet for kort til at bruge timer på din budgetopfølgning? Ja? – Så er Toolpack lige noget for dig!

Toolpack® er udviklet af økonomer – for økonomer. Med erfaring fra over 1000 kundeløsninger sikrer vi dig best practice til effektiv økonomistyring – og du er i gang i løbet af få dage.

Kig med og se hvor nemt det er at oprette budgetopfølgning med en masse gode rapporter og visualisering af dine tal fra NAV eller AX.

Nye behov – vante arbejdsrutiner

Hos Toolpack Solutions får du best practise Excel-skabeloner, der er udviklet på basis af mere end 15 års kundeerfaringer. Dynamiske modeller tilpasses individuelle behov i din organisations- og datastruktur. Vi sætter Excel i proces, så alle brugere er på hjemmebane til at levere økonomisk rapportering og månedsopfølgning samt benchmarking og konsolidering.

Vi skaber værdi på få dage

Toolpack Solutions er Danmarks førende leverandør til økonomiafdelingen. Vi er et løsningshus med fokus på at skabe værdi for vores kunder efter ganske få dages implementering. Det gør vi med best practise-løsninger, der automatiserer forretningsgange, reducerer omkostninger og genererer viden til at træffe proaktive beslutninger.

Herunder finder du et overblik over hvem der har løsninger til økonomiafdelingen og finansiel budgettering fra Big Data & Analytics rapporten 2017.

Toolpack CPM/EPM software

Præsenter forretningsdata

Med løsningen arbejder du dynamisk med dine data og genererer hurtigt rapporter med individuelt indhold og layout. Det er nemt at kombinere tal og grafik i vores best practise-standardskabeloner. Du kan derfor hurtigt præsentere relevante trends og budgetscenarier til de ansvarlige nøglepersoner i din organisation.

Fokus på forretningen

Med automatiseret økonomistyring kan du fokusere på at skabe overblik og indsigt i din forretning. Med få klik henter, bearbejder og præsenterer du finanstal og skaber et stærkt analyse- og beslutningsgrundlag.

Du genererer let budgetopfølgning, estimater, analyser og visuelle dashboards – og du fører hurtigt driftsbudget videre til likviditetsbudget. Toolpack integrerer Microsoft teknologier – og vi sikrer konsolidering på tværs af økonomisystemer og data. Du får en skalérbar løsning, der vokser med din virksomhed. Vi har lavet en række videoer, hvor du kan se mere om løsningen HER

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square